AANBOD

Pakketten Geboorte In Kaart & Behoefte In Kaart

De uitkomsten van een GIK/BIK sessie zullen altijd in de vorm van een (kort) verslag per mail aan je worden teruggekoppeld. Je kan er echter voor kiezen om deze dienst uit te breiden door een pakket af te nemen. Voor het ont-dekken van jouw geboorteverhaal (of dat van je kind) zijn er in totaal vijf varianten beschikbaar.

        Zie onderstaand overzicht!

Je kan er ook voor kiezen om deze dienst juist af te schalen: Als je geen interesse hebt in een GIK sessie maar wel graag het geboorteverhaal van jou(w kind) wil laten vastleggen, is er het zogenoemde ‘Basis pakket’.

Ik neem hierbij aan de hand van een vragenlijst een interview bij je af en werk de uitkomsten van dit vraaggesprek voor je uit, zodat je het geboorteverhaal van jou of je kindje op schrift hebt. Een tast-bare herinnering aan een grootse gebeurtenis die je voor altijd bij zal blijven, maar waarvan de details met de jaren nog wel eens in de vergetelheid willen geraken (zeker na een evt. volgende zwangerschap en bevalling – ik spreek uit ervaring!).

Door de details van de geboorte van je kindje door mij te laten vastleggen, hoef je hier niet voor te vrezen. En jezelf geen druk (meer) op te leggen om hier “nu toch echt” mee aan de slag te gaan (“Maar wanneer?”). Hoogstwaarschijnlijk heb je andere prioriteiten, met een (newborn) baby dan wel peuter/ kleuter/kind om voor te zorgen (ook hierbij spreek ik uit ervaring…).

Overzicht van de pakketten behorend bij het ont-dekken van je geboorteverhaal (of dat van je kind): 

Basis pakket
Verslag van interview aan de hand van vragen over de pre- en perinatale periode. Inclusief (de mogelijkheid tot) een korte, telefonische nabespreking.
Standaard pakket
Verslag van GIK sessie. Inclusief nagesprek (live/telefonisch/via videobellen).
Premium pakket
Verslag van GIK sessie + verslag van BIK sessie (= 2 verslagen van 2 aparte sessies). Inclusief nagesprek (live/telefonisch/via videobellen).
VIP pakket
Verslag van GIK sessie + BIK sessie en ontvangst Verbroken Verbinding Massage (= 3 aparte sessies). Inclusief nagesprek (live/telefonisch/via videobellen).
Exclusive pakket
Verslag van GIK sessie + BIK sessie, ontvangst Verbroken Verbinding Massage en aanvullend nog een sessie of behandeling naar keuze (= 4 aparte sessies). Inclusief nagesprek (live/telefonisch/via videobellen).
Noot:
In geval van een Geboorte In Kaart sessie voor/met je kind, kan het verslag ook in de vorm van een brief gericht aan hem/haar worden geschreven (als in: of/of, die keuze laat ik bij jou).

Met ruimte voor gevoel

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over deze pakketten en de bijbehorende tarieven?